Obținere Finanțare pentru Sisteme Fotovoltaice Complete – AFM, ELECTRIC UP, PNRR
Un modul fotovoltaic (MFV) este o structură formată din celule fotovoltaice montate pe un cadru pentru instalare. Aceste celule utilizează lumina soarelui ca sursă de energie și generează curent electric continuu. Un ansamblu de module FV se numește panou solar, iar un sistem de panouri formează o rețea. Rețelele unui sistem fotovoltaic furnizează energie electrică solară echipamentelor electrice.
Alege Hoiura Electro Construct

Programul Casa Verde Fotovoltaice, gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), oferă o oportunitate excelentă pentru persoane fizice și unități de cult de a-și reduce costurile energetice și de a contribui la protecția mediului. În calitate de instalator autorizat AFM, Hoiura este partenerul tău de încredere în implementarea acestor soluții sustenabile.

panouri fotovoltaice
Eligibilitate și Condiții de Aplicare

Pentru a fi eligibili, aplicanții trebuie să fie proprietari ai imobilului unde se vor instala sistemele fotovoltaice și să nu aibă datorii la bugetele locale sau naționale. Aplicarea se face online, prin platforma AFM, unde trebuie încărcate toate documentele necesare.

ETAPE campanie AFM - 2023-2024
Înregistrarea în programul AFM va fi realizată pe regiuni, respectându-se programul anunțat .
Afișarea listei instalatorilor autorizați de AFM
Selectarea instalatorului prin intermediul aplicației AFM. -
Instalatorul examinează documentele încărcate de către beneficiar.
Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) validează proiectele aprobate de instalatori și afișează numele beneficiarilor pe site-ul său.
Instalatorul selectat montează sistemul fotovoltaic și înaintează dosarul de prosumator.

Aplicațiile pentru programul Casa Verde se deschid în anumite perioade stabilite de AFM. Pentru a te asigura că nu ratezi sesiunea de înscriere, vizitează regulat platforma AFM și urmărește anunțurile pentru perioadele de aplicare. Completează formularul de aplicare când sesiunea este activă și pregătește toate documentele necesare. Pentru asistență suplimentară și pentru a pregăti implementarea proiectului tău, contactează echipa Hoiura pe site-ul nostru sau telefonic. Eventual te poți abona pentru a fi la curent cu ultimele actualizări și vei primi suportul necesar pentru aplicarea cu succes.

 

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente informații despre programul de finanțare, este recomandat să verifici în mod regulat pagina AFM sau pagina noastră.

De ce sa ne alegi pe noi ca si instalatori?

Alegând Hoiura, beneficiezi de expertiza unei echipe de profesioniști în domeniul instalărilor fotovoltaice cu peste 20 de ani de experiență, precum și de asigurarea conformității cu toate standardele și reglementările legale in vigoare. De asemenea, asigurăm transparența totală a costurilor și suportul necesar pentru maximizarea eficienței energetice a sistemului instalat.

Economisești
Propunem întotdeauna cea mai bună ofertă pentru client.
Instalam Rapid
Odată ce documentele sunt pregătite, instalăm rapid și eficient.
Devii Prosumator
Instalare finalizată, dosar depus, casa ta produce energie.
Beneficii cheie:
Programul AFM Casa Verde oferă oportunitatea de a economisi costuri semnificative pe termen lung prin implementarea unor măsuri de eficiență energetică. Prin izolarea termică adecvată și utilizarea surselor de energie regenerabilă, proprietarii de locuințe pot reduce factura lunară la energie, contribuind astfel la creșterea sustenabilității financiare a casei lor.
Participanții la programul Casa Verde Fotovoltaice contribuie la promovarea utilizării energiei regenerabile. Sistemele fotovoltaice transformă energia solară în electricitate, reducând amprenta de carbon și protejând mediul înconjurător. Această opțiune sustenabilă oferă o alternativă ecologică și durabilă pentru necesitățile energetice ale locuinței.
Prin instalarea sistemelor fotovoltaice, beneficiarii devin mai independenți energetic. Generarea propriului curent electric le oferă controlul asupra sursei de energie și reduce riscul de întreruperi ale alimentării cu electricitate. Această independență sporește reziliența locuinței și asigură continuitatea în cazul unor situații neprevăzute sau avarii în rețeaua publică.