Despre Noi
Despre Hoiura

Fondată în 2004, Hoiura s-a dedicat îmbunătățirii continuului peisaj energetic al României, concentrându-se pe implementarea soluțiilor de energie regenerabilă, cu un accent deosebit pe sistemele fotovoltaice. Cu două decenii de experiență, am evoluat alături de tehnologie și nevoile societății, angajându-ne să oferim servicii de înaltă calitate care contribuie nu doar la reducerea amprentei de carbon, dar și la creșterea independenței energetice a clienților noștri.

Prin expertiza noastră în instalații electrice și soluții fotovoltaice, Hoiura a devenit un nume de încredere în domeniul energiei regenerabile. Ne mândrim cu proiecte variate, de la instalații rezidențiale la sisteme complexe pentru companii și unități industriale, fiecare proiect fiind o dovadă a angajamentului nostru pentru inovație și excelență.

Contribuția noastră la societate se reflectă prin angajamentul de a promova energia verde. Într-o lume în care sustenabilitatea devine din ce în ce mai crucială, Hoiura.ro își propune să joace un rol activ în tranziția energetică a României. Lucrăm constant pentru a aduce cele mai noi tehnologii și practici în fiecare proiect, garantând soluții eficiente și adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

La Hoiura, credem că fiecare pas către energia solară nu este doar un pas către un mediu mai curat, ci și o investiție într-un viitor sustenabil pentru generațiile viitoare. Prin dedicarea noastră pentru servicii client-oriented, tehnologie de ultimă oră și execuție impecabilă, suntem partenerul ideal pentru oricine dorește să facă tranziția către un mod de viață mai verde.

This is the heading
Creăm Viitorul Azi!
Energie Regenerabilă: Puterea Viitorului Sustenabil!

Reduceți facturile la energie, protejați mediul și asigurați-vă independența energetică cu panouri fotovoltaice! O investiție inteligentă pentru un viitor sustenabil, cu economii semnificative pe termen lung.

Maximizează eficiența energetică cu soluții fotovoltaice personalizate de la Hoiura! Specialiștii noștri te ajută să transformi orice locuință sau companie într-o sursă sustenabilă de energie verde, optimizând consumul și beneficiind de tehnologie de ultimă oră adaptată specificului tău.

Economisiți Bani
Câștigați independență energetică și economisiți având posibilitatea să deveniți prosumator
Suport Dedicat
Asistență dedicată clienți, răspunsuri rapide pentru o experiență personalizată și eficientă.
Independență energetică pentru locuința ta
Soarele ne oferă zilnic energie gratuită din belșug. Valorificați-o cu panouri fotovoltaice!
Ingineri Certificați
Ingineri certificați III-A III-B, Companie certificată ANRE, C1A și C2A, ce oferă soluții rapide și eficiente în proiectarea sistemelor de joasă și medie tensiune.
Consultață și Planificare
Inginerii Hoiura îți oferă consultanță de specialitate pentru a selecta soluția fotovoltaică optimă, personalizată nevoilor tale energetice.
Premii si Realizari
Expertiză consolidată în peste 20 de ani de activitate în domeniu.