Politica de Confidențialitate

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul Hoiura.ro, deținut și operat de SC Hoiura Electro Construct SRL, reprezentată de Iustin Radoi în calitate de administrator. Respectarea confidențialității dumneavoastră este de cea mai mare importanță pentru noi. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, divulgăm și protejăm informațiile pe care le primim de la dumneavoastră prin intermediul site-ului nostru și al viitorului subdomeniu shop.hoiura.ro.

2. Colectarea informațiilor

Colectăm informații personale atunci când:

  • Completați formularul de contact de pe Hoiura.ro. Informațiile colectate includ, dar nu se limitează la, numele, adresa de email și numărul de telefon.
  • Vă înregistrați pentru a folosi magazinul online B2B disponibil în curând la shop.hoiura.ro. Informațiile suplimentare pot include adresa de facturare, detaliile de livrare și informații financiare necesare pentru procesarea plăților.

3. Utilizarea informațiilor

Informațiile dumneavoastră personale sunt utilizate în următoarele scopuri:

  • Pentru a răspunde solicitărilor trimise prin formularul de contact.
  • Pentru gestionarea conturilor de utilizator în cadrul magazinului nostru online.
  • Pentru procesarea și livrarea comenzilor efectuate prin shop.hoiura.ro.
  • Pentru a vă informa despre modificările aduse serviciilor noastre.

4. Divulgarea informațiilor

Informațiile dumneavoastră personale pot fi divulgate:

  • Furnizorilor de servicii terți care ne ajută în operarea site-ului și a magazinului online, precum procesatorii de plăți și companiile de curierat.
  • Autorităților legale, în cazul în care este necesar pentru a respecta legile în vigoare sau pentru a proteja drepturile și siguranța noastră sau a altora.

5. Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm securitatea informațiilor dumneavoastră personale. Implementăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, pierderea, distrugerea sau alterarea informațiilor dumneavoastră.

6. Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul să solicitați acces la informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră, să rectificați orice inexactități și să restricționați utilizarea acestora. De asemenea, puteți solicita ștergerea informațiilor, în limitele legii.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această politică poate fi actualizată periodic. Orice modificări vor fi comunicate pe acest site web, astfel încât să fiți întotdeauna informați despre informațiile pe care le colectăm, modul în care le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le divulgăm.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de această politică sau de practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email furnizată pe site.