Programul Casa Verde Fotovoltaice, gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), oferă o oportunitate excelentă pentru persoane fizice și unități de cult de a-și reduce costurile energetice și de a contribui la protecția mediului. În calitate de instalator autorizat AFM, Hoiura este partenerul tău de încredere în implementarea acestor soluții sustenabile.

Eligibilitate și Condiții de Aplicare

Pentru a fi eligibili, aplicanții trebuie să fie proprietari ai imobilului unde se vor instala sistemele fotovoltaice și să nu aibă datorii la bugetele locale sau naționale. Aplicarea se face online, prin platforma AFM, unde trebuie încărcate toate documentele necesare.

Procesul de Implementare cu Hoiura

Odată ce finanțarea este aprobată, ca instalator validat, SC Hoiura Electro Construct SRL va coordona întregul proces de instalare, de la evaluarea locației până la montarea efectivă a sistemului fotovoltaic. Proiectele trebuie finalizate în termen de 12 luni de la aprobarea finanțării. Serviciile noastre includ consultanță tehnică, planificare detaliată și suport pe parcursul implementării și monitorizării sistemului.

Avantajele Colaborării cu Hoiura

Alegând Hoiura.ro, beneficiezi de expertiza unei echipe de profesioniști în domeniul instalărilor fotovoltaice, precum și de asigurarea conformității cu toate standardele și reglementările legale in vigoare. De asemenea, asigurăm transparența totală a costurilor și suportul necesar pentru maximizarea eficienței energetice a sistemului instalat.

Cum Să Aplici?

Aplicațiile pentru programul Casa Verde se deschid în anumite perioade stabilite de AFM. Pentru a te asigura că nu ratezi sesiunea de înscriere, vizitează regulat platforma AFM și urmărește anunțurile pentru perioadele de aplicare. Completează formularul de aplicare când sesiunea este activă și pregătește toate documentele necesare. Pentru asistență suplimentară și pentru a pregăti implementarea proiectului tău, contactează echipa Hoiura pe site-ul nostru sau telefonic. Eventual te poți abona pentru a fi la curent cu ultimele actualizări și vei primi suportul necesar pentru aplicarea cu succes.

Industrial Facility with Administratia Fondului Pentru Mediu on it