Solar_panels_on_a_roof

SISTEME DE PANOURI

Fotovoltaice

Solar_panels_on_a_roof

PROIECTARE

Solar_panels_on_a_roof

EXECUTIE

Kituri fotovoltaice 3kw

HOIURA ELECTRO CONSTRUCT SRL

Kituri fotovoltaice 3kw – un kit fotovoltaic este compus din:

– panouri fotovoltaice policristaline cu puteri cuprinse intre 250 si 300 kWp montate pe structura specifica in functie de disponibilitati, exemplu:

Caracteristici tehnice:

* Putere nominala: PMPP = 265 W
* Tensiune la putere maxima: VMPP = 31.40 V
* Curent la putere maxima: IMPP = 8.44 A
* Tensiune in circuit deschis: VOC = 38.60V
* Curent de scurtcircuit: ISC = 9.03 A

Dimensiuni:

* 1650 mm x 992 mm x 40 mm
* masa: 19.00 kg

– invertor monofazat sau trifazat on grid, dupa caz (invertorul este un echipament electric ce permite transformarea curentului continuu in curent alternativ, curentul alternativ obitnut putand avea tensiuni si frecvente diferite) .

– contor masurare energie produsa de sistemul fotovoltaic perminte masurarea si cuantificarea energiei electrice produse de catre sistemul fotovoltaic.

– elemente de contectica, respectiv cabluri, mufe etc.

Рtablou electric de protectie pentru curent continuu  si alternativ (echipamentele si aparatajul din tabloul electric permit protectia atat a instalatiei de curent continuu, insemnand sistemul de panouri fotovoltaice, cat si a instalatiei de curent alternativ, insemnand consumatorii aflati in aval de invertor).

Kituri fotovoltaice 3 kW sunt instalatiile cu putere minima acceptate de catre AFM pentru a putea face parte din programul de finanatare. Aceste Kituri fotovoltaice 3 kW trebuie sa indeplineasca o serie de caracteristici cuprinse in ghidul de finantare intocmit de catre agentia fondului de mediu.

Kituri fotovoltaice 3kw masa: 19.00 kg
Kituri fotovoltaice 3kw PMPP = 265 W